UPPDRAGSFÖRSÄLJNING


Vi hjälper dig att sälja ditt campingfordon. Vi tar hand om hela processen från testprotokoll, annonsering, visningar och försäljning - med eller utan finansiering för slutkunden.


Det är väldigt enkelt att låta oss sköta försäljningen av din husvagn eller husbil. Antingen kan vi om kunden betalar hela summan helt enkelt debitera för vårt uppdrag. Eller, skulle kunden vilja ha finansiering, kan vi mot kundens avtal köpa in ditt fordon för vidare försäljning.

SÄLJ DITT CAMPINGFORDON HOS OSS

   

Hör av dig till oss om du vill sälja din husvagn eller husbil. Kom gärna förbi med objektet eller ge oss en närmare beskrivning så upprättar vi ett avtal med priser, arvoden och så vidare. Efter våra tester kan vi komma att måsta ändra värderingar och salupriser.

   

Ring 070 - 549 00 89 eller maila oss på info@campingofritid.se

  

SÅ HÄR GÅR DET TILL


Vi upprättar ett avtal

Baserat på grundliga uppgifter om fordonet föreslår vi prissättning och ev. prutmåner. Normalt får du ett garantibelopp, alltså en summa som aldrig understigs vid försäljning. Vi avtalar ev. åtgärder före försäljning och kostnader för dessa.


Fordonet kommer till oss. Kontroller

Du kommer med fordonet till oss. Se till att det är tömt på saker och utrustning du skall behålla. Städa ut och tvätta innan ni lämnar in. Ta lltid med alla papper som reg.bevis och annat. Vi gör alltid en grundlig undersökning av fordonet. Vi utför bla funktionstest, fukttest och en täthetstest gasol. Baserat på detta korrigeras ibland de avtalde värdena/priserna.


Vi säljer

När vi är överens om alla uppgifter annonserar och ställer vi ut fordonet till försäljning. Vi annonserar på vår hemsida, Blocket, sociala medier med mera. Vi håller kontakt med dig och avtalar ev förändringar och stämmer av kunderbjudanden. När vi har en kund som vill köpa överenskommes en leveranstid och betalningsmodell. Köper kunden fordonet kontant så överför vi objektet direkt mellan dig och kunden. Vill kunden använda vår finansiering och har tecknat köpeavtal kommer vi att köpa fordonet av dig för att allt ska gå rätt till mht regler för fordonsfinasiering.


Din ersättning/betalning

Normalt inom en vecka efter att fordonet levereras är allt klart för att föra över pengarna till dig. Då stämmer vi av ev kostnader i verkstad eller annat och drar av vårt arvode innan penagrna överföres till dig.

ARVODEN/PRISER


Oavsett huruvida vi förmedlar fordonet eller finansierar det till slutkund kommer vi altid överens om utpriser och vår ersättning


Ett exempel kan vara:
+ Försäljningspris 

- Vårt arvode (grundavgift + procent av förs. belopp)

- Ev kostnader verkstad/åtgärd osv.

= Din ersättningAlla priser inlusive moms.

Tjänst

Pris inkl moms

Arvode - av försäljningpris fordon

5.000:- + 8%

Lägsta arvode

17.500:-

Högsta arvode

40.000:-

Kostnad om du avbryter uppdraget i förväg

7.500:-

Kostnad om fordonet inte säljs under avtalad tid och du hämtar den 

3.900 :-

Kostnader för ev. verkstad, tvättning, städning, tömning osv

 900:- / tim

Camping & Fritidsspecialisten i Lappland AB

Karossvägen 3A

921 45 Lycksele

Tel: 070 - 549 00 89


Innehar F-skatt

Moms/VAT: SE559207983301