FUKTTEST / TÄTHET GASOL


Vi erbjuder professionella fukttester och täthetesprovningar av gasol på din husvagn eller husbil. Som oberoende part kan vi se till att du skapar trygghet & sparar pengar och värde på ditt fordon - om du regelbundet gör tex en fukttest eller täthetsprovning.


Idag utför vi inte garantitester för nya husvagnar utan då bör du vända dig till auktoriserad återförsäljare. Däremot kan ett fuktprotokoll och/eller en täthetsprovning av en oberoende part vara av stort värde när du skall sälja/köpa ett begagnat fordon. Gör testen varje år så kan du slippa kostsamma reparationer.

Fukttest

VERKSTAD & SERVICE


Vi erbjuder service och verkstadstjänster för dig med husvagn eller husbil. Vi fixar det mesta från gamla pannor till mer avancerade montage på nya fordon. Vi koncentrerar oss på bodelen och husvagnens chassie. Vi utför ej motor- eller chassiearbeten på husbilar. Där samarbetar vi med MECA, Mekonomen och AutoExperten i Lycksele.


Vi koncentrerar oss på bodelen och husvagnens chassie. Vi utför ej motor- eller chassiearbeten på husbilar. Där samarbetar vi med MECA, Mekonomen och AutoExperten i Lycksele. Idag utför vi inte garantiservice för nya husvagnar utan då bör du vända dig till auktoriserad återförsäljare. Kontakta oss för prisförslag eller erbjudanden!

BOKA DIN FUKTTEST/TÄTHETSPROVNING

   

Du bokar tid för fukttest eller fterkontroll genom att kontakta oss enligt nedan. OBS! Vi kan åka ut till dig och gör testen där fordonet finns. Läs nedan om detta och hur du ska förbereda din vagn inför en test

   

Kontakta oss:

Ring 070 - 549 00 89 eller maila oss på info@campingofritid.se

  

SÅ HÄR GÖR VI / FÖRBEREDELSER (fukt)


Uppvärmd och plocka bort lös inredning

Husbilen eller husvagnen måste vara uppvärmd till cirka 20 grader i minst 24 timmar innan fuktkontrollen genomförs. Ta gärna ur så mycket som möjligt av lösa inredningsdetaljer. Det gäller såväl saker under sängar, sittgrupper, i skåp och garderober.


37 invändiga kontrollområden

Fuktmätning görs invändigt på minst 37 kontrollområden. Ibland mäter vi under fordonet för att försäkra oss om läget.

Utvändigt görs annars endast en okulär kontroll för att identifiera synliga märkbara skador. 


Fuktvärden

Värden som indikerar fukthalt över 15 procent i väggar och tak samt 20 procent i golv är enligt branschstandard onormala och kräver vanligtvis åtgärd för att förhindra fortsatt fuktinträngning.


Åtkomst

Fordonet skall vara åtkomligt från alla sidor och upplåst, alternativt att ni meddelar om nyckelns placering eller överlämnar den

PRISER


Då vi ibland kommer utföra testen just där din vagn står, kan extra avgift för resa tillkomma enligt nedan.


Alla priser inlusive moms.


Tjänst

Pris inkl moms

Fukttest Husvagn

På plats i vår verkstad

745 kr

Fukttest Husbil

På plats i vår verkstad

785 kr

Återkontroll Husvagn/Husbil

På plats i vår verkstad

395 kr

Gasoltest

345 kr

Resa utanför tätort, ToR
Per km från våra lokaler

 4,50 kr / km

Camping & Fritidsspecialisten i Lappland AB

Karossvägen 3A

921 45 Lycksele

Tel: 070 - 549 00 89


Innehar F-skatt

Moms/VAT: SE559207983301